Ayahuasca-coaching

Zelf heb ik regelmatig gebruik gemaakt van het geweldige plant-medicijn Ayahuasca. Het is voor mij life-changing geweest en sindsdien begeleid ik ook mensen tijdens hun ayahuasca ceremonie. Ayahuasca komt vaak tot je in haar eigen taal met veel symboliek. Om je lessen te leren is het essentieel deze symboliek te kunnen begrijpen. Daar kan ik je mee helpen.

Wat is ayahuasca?

Ayahuasca is een entheogene drank, gemaakt van twee plantensoorten uit het Amazone gebied. Al honderden jaren wordt deze 100% natuurlijke thee als medicijn gebruikt door Sjamanen in Zuid-Amerika. Door het drinken van ayahuasca komt er D.M.T. in je lichaam vrij, een van nature in het lichaam al aanwezige stof. Hierdoor ga je visioenen ervaren, een reis als het ware. Deze reis duurt meestal enkele uren.

Medicijn voor de ziel

Ayahuasca geeft je een inkijkje in je ziel, een gebied waar je zelf vaak moeilijk bij kan omdat onze mind overheerst. Ayahuasca laat vaak zien wie je werkelijk bent en wat je potentieel of roeping is. De drank vergroot letterlijk je bewustzijn en dus kun je een paar uur lang met een ruimer bewustzijn dingen ervaren en overdenken. Het plant-medicijn geeft je altijd precies hetgeen wat je op dat moment nodig hebt. Ook al denkt je verstand daar misschien anders over.

Ayahuasca is heel geschikt voor mensen die:
  • zoeken naar hun missie in het leven;
  • willen weten hoe het universum werkt;
  • toegang willen tot hun hogere bewustzijn/zelf;
  • last hebben van depressie, burn-out of trauma’s;
  • eenheid willen ervaren met alles dat is;
  • heling zoeken bij overlijden van naasten.

Coaching en ayahuasca

Coaching combineren met ayahuasca is een hele sterke combinatie. Als je ayahuasca wilt gaan doen is het goed om te weten wat je vragen zijn en op welke gebieden je inzichten wilt. Dan kun je voor de ceremonie de juiste intentie uitspreken. Hier kan ik je door middel van coaching bewust van maken.

Vervolgens kan ik je ook tijdens de ceremonie begeleiden. Omdat ik weet wat er bij jou speelt kan ik je op moeilijke momenten goed helpen. Na de ceremonie is het fijn als je meteen met iemand kunt praten die begrijpt wat je zojuist hebt ervaren. Ik kan je helpen jouw reis uit te leggen en te ontcijferen. De betekenis van jouw reis achterhalen is essentieel om je lessen te kunnen leren en ze in je leven te integreren.

In het periode na de ayahuasca gaan we dan verder aan de slag om jouw lessen te integreren en om te zetten in bijvoorbeeld een stappenplan. Maar al te vaak blijven waardevolle inzichten steken in het hoofd. Als je het niet in de materie brengt is het voor niets geweest!

Waar?

Ik werk samen met Maria Johanna, zij organiseert ceremonies in een luxe setting op een manier waarvan ik weet dat het goed is. Ik begeleid daar regelmatig. Indien je gebruik wilt maken van mijn coaching diensten tijdens ayahuasca neem dan contact op, zodat we deze kunnen inplannen.

 

Mijn transformatie

Vrienden en familie weten dat ik nooit lang hetzelfde doe. Van Sales Manager in de logistiek naar eigen bedrijf in zeiljachten …

Burn-out is eigenlijk zielsarmoede

We zien het allemaal in onze naaste omgeving, het aantal mensen met een burn-out neemt in rap tempo toe. Meestal werk en …

Leven we in een spel?

Er wordt weleens gezegd dat het leven op aarde een spel is. Na mijn ayahuasca reizen en een inkijkje in de werking van het …