Ervaringen

Inspirerend!

18 januari 2018

Coaching door Ralph is inspirerend!
Inspirerend betekent voor mij dat ik weer op een nieuwe manier ben gaan kijken naar de huidige situatie in mijn leven. Ralph is in staat je gedachten op een positieve manier aan de gang te zetten. Hij kan zaken van meerdere kanten belichten en hierdoor ontstaan nieuwe opties, mogelijkheden en inzichten. Ralph coacht vanuit zijn gevoel en dat komt aan! Een gesprek gaf mij positieve energie en maakte dat ik weer een stapje heb kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Erika

Verhelderend

4 januari 2018

Eigenlijk ben ik iemand die dingen altijd alleen uitzoekt. Vraag nooit echt aan anderen om mee te denken of gebruik familie en vrienden niet als klankbord. Op zich ging dat prima en mijn leven was prima. Maar nu vind ik prima niet meer voldoende. Ik wil meer uit het leven halen, veel meer. En ineens miste ik een klankbord, iemand die goede vragen aan mij stelt en mij op ideeën brengt. Toen kwam Ralph weer op mijn pad en vertelde dat hij als coach ging beginnen. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik hem als klankbord wilde. Mijn ingeving was juist! Ralph is geduldig, luistert goed en stelt intuitief de goede vragen. Legt verbanden die ik zelf nog niet gezien had en komt met praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. Hij is heel openminded, heeft creatieve invalshoeken en neemt de tijd voor je. Ben nu een paar sessies verder en hebt echt al een paar mooie stappen gemaakt. Het werkt! een aanrader dus!

Jessica

"Dat ‘meer’ was in de persoon van Ralph. Een magische voltreffer!"

9 december 2017

“Hoi Ralph, ik heb persoonlijk het een en ander aan mijn fiets hangen. Al lange tijd, bedrijfsmatig en relationeel (scheiding), kortom er staat een hoop te gebeuren. Ik verwacht niets maar zou je eens kunnen luisteren en sparren?”

Al jaren was ik met enorm geloof en veerkracht bezig met een survivaltocht. Een tocht waarvan het parcours steeds ingewikkelder werd. Mijn levenspad was bezaaid met bedrijfsmatige verantwoordelijkheden en relatiestrubbelingen die ook nog eens nauw met elkaar verbonden waren.

Op het moment dat het doek definitief viel in mijn relatie nam ik contact op met Ralph.
“Ha Nancy, jee wat vervelend voor je. Been there…ook al zie je het nu misschien niet, je komt er altijd beter uit. En natuurlijk wil ik naar je luisteren en sparren! Volgende week even wat prikken?”

Ik zie mijzelf als een krachtige vrouw, persoonlijk ontwikkeld en ik schaar mijzelf in de categorie ras optimisten. Maar tijdens mijn eerste kopje thee met Ralph was ik een schim van hoe ik mijzelf ken. Mijn ziel geraakt en financieel zelfvertrouwen gekraakt. Er was dit keer ‘meer’ brandstof nodig dan: vallen, opstaan, kroontje rechtzetten en weer verder gaan.
Dat ‘meer’ was in de persoon van Ralph, een magische voltreffer!

Al maanden had ik mij blindgestaard op cijfers waar ik niets van begreep en geen uitzicht in zag. Het was Ralph met zijn creatieve inzicht in vastgoed en ondernemen die al vroeg in het proces de oplossing zag. In mijn beleving het alles veranderende perspectief waar ik ver van verwijderd was en waar hij mij op meesterlijk wijze de regie over mijn ondernemerschap en financiële toekomst heeft terug gegeven.

Daarnaast is Ralph zijn bijgeleverde wijsheid mateloos fascinerend en uit onverwachte hoek. Mijn lichaam, geest en ziel zijn door deze intuïtieve ‘soul whisperer’ in balans gekomen en resoneren nu krachtig met elkaar. Het heeft de ‘ware’ transformatie teweeggebracht waar ik al jaren ‘gespannen’ op het niveau van mijn geest mee bezig was, maar zich nu ‘ontspannen’ op ziels niveau heeft voltrokken.

Ralph is de persoon die mij heeft mij laten ervaren wat ik ben, door mij tegen te laten komen wat ik niet ben. Als de student er klaar voor is zal de leraar aan hem verschijnen. Ralph mijn dank is groot.

Nancy

Klant? Leuk als je hier jouw ervaring deelt. Dank alvast!

Mijn transformatie

Vrienden en familie weten dat ik nooit lang hetzelfde doe. Van Sales Manager in de logistiek naar eigen bedrijf in zeiljachten …

Burn-out is eigenlijk zielsarmoede

We zien het allemaal in onze naaste omgeving, het aantal mensen met een burn-out neemt in rap tempo toe. Meestal werk en …

Leven we in een spel?

Er wordt weleens gezegd dat het leven op aarde een spel is. Na mijn ayahuasca reizen en een inkijkje in de werking van het …