Wie ben ik?

Ja, wie ben ik eigenlijk? ‘Ben’ ik wat ik doe?, bijvoorbeeld coach of ondernemer? In de eerste plaats ben ik gewoon mens.

Bij een kennismaking willen we de ander het liefst zo snel mogelijk een labeltje opplakken. Ook jij bent misschien wel op deze pagina beland om dit bij mij te doen. Je mind zal proberen razendsnel een oordeel over mij te vellen, je zult vervolgens weg klikken of misschien voel je intuïtief dat je toch nog even door moet lezen. Voor mij is allebei prima. Ik ben natuurlijk wel benieuwd wat er bij jou zal gebeuren!

Aangezien ik mezelf al 40 jaar mag ervaren, zal ik je geest helpen door mezelf al wat labels op te plakken.

Ik ben:

wereldbewoner, mens, man, 192 cm, vader, zoon, linkshandig, volwassen, echtgenoot, vriend,  Nederlander, schaatser, windsurfer, zeiler, natuurliefhebber, creatief, levensgenieter, dromer, vrijbuiter, bouwer, creator, romanticus, schrijver, inspirator, denker, spiritueel, coach, mystiek, holist, ondernemer, beïnvloeder, probleemoplosser, luisteraar, helper, adviseur, wereldverbeteraar, bewust, liefdevol, gevoelig, intuïtief, tevreden, dankbaar.

Bovenstaand is wat je kenmerkend aan mij zou kunnen noemen, maar ik leef net als jij in deze duale wereld en dus ben ik al deze dingen soms ook niet, dan ben ik; onsportief, onbewust, passief, onromantisch, angstig, boos, onzeker en nog veel meer. Lekker menselijk dus, net als jij.

Nou, je bent er nog en hebt nog niet weg geklikt. Top! Dat betekent dat er tussen ons misschien wel een diepere relatie moet ontstaan. Dat kon weleens hartstikke boeiend worden voor ons allebei. Jij bent hier tenslotte niet toevallig terecht gekomen. ‘Toeval’ bestaat voor mij niet en is slechts een woord voor een gebeurtenis die we met het verstand niet kunnen verklaren.

Het feit dat je dit leest betekent dat het universum iets in werking heeft gezet met als doel dat onze paden elkaar kruisen. Wie weet wat het ons zal brengen. Aan ons de taak om dat uit te vinden!

Wat doe ik?

Ik geef coaching, advies en begeleiding. Dat doe ik naast mijn eigen onderneming in vastgoed. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ik als geen ander hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en hoe het is een om een onderneming te leiden. Ook hoe dat invloed heeft op de privé situatie.

Onbewust was ik altijd al mensen om mij heen aan het coachen en adviseren. Het ligt in mijn aard om mensen te helpen en ik denk dat ik een talent heb om een situatie snel te overzien. Bovendien ben ik extreem creatief in het bedenken van oplossingen in complexe situaties, iets waar mensen mij altijd al voor weten te vinden.

Omdat het me veel voldoening geeft om mensen verder te helpen op hun levenspad en ik weet dat ik dat vaak makkelijker kan maken, ben ik begonnen met het geven van coaching en advies.

Mijn missie is om jou te helpen met:

  • het achterhalen van jouw missie;
  • te groeien in bewustwording;
  • jouw leven te overzien en waarom dingen gebeuren;
  • balans te brengen in jouw leven;
  • de problemen die je ervaart op te lossen;
  • je doelen te bereiken;
  • jouw mooiste leven te leven;
  • jouw volgende niveau te bereiken;
  • jou inzicht en perspectief te geven;

Je weet nu al best veel van mij. Ik weet niets van jou. In een kennismaking moet jij natuurlijk ook aan het woord komen. Dus laat me weten wie jij bent en neem contact met me op. Wat heb je te verliezen? Een eerste kennismaking kost je niets en is geheel vrijblijvend.

“Bij twijfel? Doen!” – Nacho Cano (sjamaan)

 

 

Mijn transformatie

Vrienden en familie weten dat ik nooit lang hetzelfde doe. Van Sales Manager in de logistiek naar eigen bedrijf in zeiljachten …

Burn-out is eigenlijk zielsarmoede

We zien het allemaal in onze naaste omgeving, het aantal mensen met een burn-out neemt in rap tempo toe. Meestal werk en …

Leven we in een spel?

Er wordt weleens gezegd dat het leven op aarde een spel is. Na mijn ayahuasca reizen en een inkijkje in de werking van het …